Cum sa deblochezi iPhone 3G/3GS cu ultrasn0w

Daca nu stii cum sa instalezi aplicatii din Cydia, da un ochi aici si aici pentru a invata. Daca stii deja sau ai invatat, hai sa incepem!

Foloseste acest tutorial doar daca ai un iPhone 3G/3GS jailbreak-uit, daca nu intra la sectiunea de tutoriale pentru a invata cum sa faci asta. Nu incercati sa instalati ultrasn0w DACA AVETI BASEBAND 05.11.07 pentru ca NU VA FUNCTIONA!!! Daca aveti baseband 05.11.07 trebuie sa folositi blacksn0w pentru a va debloca telefonul, instalarea se poate face folosind unul din aceste 2 tutoriale pentru a va debloca telefonul : Windows Mac.

Inainte de a incepe asigura-te ca esti conectat la un wireless sau ca iti merge internetul pe telefon. Daca te afli pe o retea ce nu suporta 3G-ul atunci inainte sa incepi debifeaza 3G din Settings>General>Network.

Pasul 1

Deschide Cydia, mergi la source si adauga http://repo666.ultrasn0w.org.

Pasul 2

Dupa ce ai adaugat sursa, mergi la search si cauta ultrasn0w si instaleaza-l.

Pasul 3

Dupa terminarea instalarii iti apasa pe butonul care iti spune ca telefonul se va restarta si asteapta. Daca dupa restart telefonul nu gaseste reteaua, incearca sa il pui in Airplange Mode si dupa 10 secunde sa il scoti. Daca tot nu functioneaza incearca un reset network settings din Settings>General>Reset>Reset network settings, acum ar trebui sa mearga.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.