iGizmoz, prima aplicatie din AppStore care adauga widgets iPhone-ului

igiz Sa fi innebunit oare Apple? Sau poate aplicatia aceasta a fost acceptata pentru a mai reduce numarul celor care fac jailbreak doar pentru a avea posibilitatea de a adauga widget-uri iPhone-ului? Oricare ar fi raspunsul, cert este ca de azi puteti gasi in AppStore iGizmoz, prima aplicatie care da posibilitatea celor care nu au facut jailbreak telefoanelor de a folosi widget-uri.

Aplicatia permite utilizatorilor sa adauge widget-uri in ecranul aplicatiei, customizarea acestora fiind posibila prin double tap-ul pe widget-ul dorit. Puteti deasemenea schimba imaginea ecranului principal cu una din imaginile care vin cu aplicatia sau cu una din imaginile pe care le aveti in Photo Library. Aplicatia vine cu 11 widget-uri si anume :

* Calendar
* Countdown
* Flashlight
* Search tool
* Slideshow
* Speed dial
* Sticky notes
* Stopwatch
* Swinging creature
* Tic tac toe game
* World clock

Problema cea mai mare cu aceasta aplicatie este ca… este doar o aplicatie si nu functioneaza la fel ca SmartScreen, QuickWidgets, Mobile Dashboard, etc. Practic accesul la widget-uri se face prin deschiderea aplicatiei si nu direct in lockscreen sau Springboard cum e cazul celorlalte aplicatii disponibile in Cydia.

Daca totusi doriti sa incercati aplicatia, o puteti downloada de aici la modicul pret de 0.99$.

igiz1 igiz2igiz3