Cum sa activezi internet tethering pe iPhone 3G/3GS

Va aduceti aminte de metoda de activare internet tethring prin intermediul MyWi de aici, ei bine acum este una si mai simpla pe care eu insa nu v`o recomand deoarece aduce modificari unui fisier cheie din sistemul telefonului, CommCenter, dar daca totusi nu va pasa de asta si vreti neaparat internet tethering iata cea mai simpla metoda de a-l activa. Metoda aceasta se aplica doar pentru iPhone 3G si 3GS.

Pasul 1

Deschideti Cydia si adaugati sursa apt.iphone-storage.de. Daca nu stiti cum sa adaugati surse in Cydia, atunci folositi tutorialul acesta pentru a invata. Daca incercand sa adaugi sursa primesti o eroare atunci foloseste functia search si cauta iphone-notes, instaleaza aplicatia, ea iti va adauga automat repo-ul iphone-storage.de

IMG_0098

Pasul 2

Acum in functie de telefonul pe care il detii cauta asa : tethering 3G – 3.1.2 pentru iPhone 3G si tethering 3GS – 3.1.2 pentru iPhone 3GS si instaleaza aplicatia respectiva.

IMG_0099 IMG_0100

Pasul 3

Restarteaza telefonul dupa care deschide Safari din telefon si navigheaza catre www.unlockit.co.nz. Odata intrat pe site vei vedea in buton pe care scrie Continue, apasa`l, vei ajunge la un al doilea ecran unde alegi Custom APN, acum ai ajuns in ecranul final unde trebuie sa introduci setarile pentru internet ale operatorului tau, daca nu le stii, le poti lua de aici. Dupa ce ai introdus setarile corespunzatoare operatorului tau, selecteaza V3 Tethering + MMS ON, dupa care poti alege un logo corespunzator pentru carrier-ul tau dand click pe optiunea Blank din dreptul Carrier.

Pasul 4

Dupa ce ai terminat toate acestea da click pe Create Profile, profilul va fi creat si vei primi un mesaj prin care esti intrebat daca vrei sa`l instalezi, accepta`l pentru a instala. Dupa instalare mergi in Settings>General>Network>Internet Tethering si activeaza-l.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.