Assassins Creed 2: Discovery – data lansarii anuntata & Lock Vibe add-on

La nici o saptamana de la “lansarea” si retragarea din AppStore a ultimului joc din seria Assassin’s Creed, Discovery, a aparut si anuntul oficial legat de lansare, Ubisoft anuntand ca incepand cu 1 Februarie o versiune updatata jocului va deveni disponibila prin intermediul AppStore. Spun updatata pentru ca saptamana trecuta a fost lansata o versiune “beta” sa-i spunem din greseala celor de la Apple, versiune care a fost rapid retrasa insa nu inainte de ajunge in mainile catorva pasionati care au reusit sa ne imparta primele impresii in legatura cu jocul.

Avand in vedere ca acea versiune cel mai probabil a suferit unele modificari deocamdata asteptam versiunea oficiala care va fi vanduta la pretul de 9.99$ sau 7.99€ si trebuie notat faptul ca pretul anuntat oficial este cu 2$ mai mic decat cel cu care a aparut aplicatia initiala. Keep your fingers crossed daca va place jocul, sper sa lanseze ceva care sa merite banii.

LockVibe este un mic add-on pentru iPhone/iPod Touch care adauga optiunea “vibrate” pentru multe functii ale telefonului. Practic e o optiune care exista pe majoritatea telefoanelor mobile si in esenta telefonul va vibra cand veti deschide o aplicatie de exemplu, cand veti creste/scade volumul, cand se va bloca automat, etc.

Pentru cei care vor sa-si mai customizeze putin telefonul este un add-on destul de interesant si aduce ceva nou pentru iPhone/iPod Touch insa aveti grija ca vibrarea constanta va avea un impact destul de serios asupra vietii bateriei asa ca folositi-l cu grija. Iata si optiunile addon-ului :

  • Lock – Unlock;
  • Start application (namely when we press the icon);
  • Autolock;
  • Volume controls;
  • Editing mode;
  • Spotlight (when it is called).

LockVibe poate fi downloadata din Cydia din repo-ul BigBoss insa deocamdata este o versiune beta care inca are ceva buguri, so atentie mare.