YXFlash update – vizualizati filme in format DivX si Flash pe iPhone

YXFlash, aplicatia mea favorita cand vine vorba de vizionate filme pe iPhone, pe care v-am recomandat-o si in ghidul acesta a fost updatata astazi la versiunea 2.0.7 prin intermediul Cydia. YXFlash este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care va da posibilitatea sa redati fisiere de tip DivX, MP3, WMV, Xvid si Flash pe iPhone, lucru care in mod normal nu s-ar putea, daca ar fi dupa Apple. In afara de faptul ca puteti vedea filme aplicatia va lasa sa ascultati prin intermediul player-ului incorporat si orice fel de melodie .mp3 copiata in telefonul vostru fara iTunes.

Update-ul la versiunea 2.0.7 aduce suport si pentru formatele MPEG1/2. Recall, .flv(flash) dar si pentru formatul .avi, format care este unul dintre cel mai des intalnite atunci cand deschideti un film spre vizionare. Practic acum nu trebuie sa mai convertiti filmul deloc, il copiati direct in telefon, deschideti aplicatia si il puteti viziona linistit.

YXFlash vine intr-o versiunea free care poate fi downloadata din Cydia insa aceasta va ofera posibilitatea sa rulati doar formatele DivX/Xvid si mp3, pentru deblocarea celorlalte optiuni si implicit posibilitatea de a rula si fisiere in celelalte formate suportate trebuie sa platiti, plata care se face direct din aplicatie.

Eu unul va recomand aplicatia, o folosesc intotdeauna cand am de calatorit undeva si vreau sa vizionez un film pe drum, chiar si in varianta free e foarte folositoare.