iKey – dongle pentru tethered jailbreak, video 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SlPodIx_-9I[/youtube]

iKey este dongle-ul din video-ul de mai sus, aparent folosit pentru a reporni un iPhone 3GS cu bootrom nou care a intrat in recovery mode dupa restart deoarece avea jailbreak. Acum 2 zile am prezentat pentru prima oara iKey si tot atunci v-am spus retinerile mele in a cred ca acel dispozitiv este adevarat.

Astazi a aparut un nou video si din pacate video-ul acesta nu ma convinge chiar deloc, desi de data aceasta developerul a incercat sa arate autenticitatea dispozitivului prin conectarea unui telefon la F0recast iar ca urmare a acestui lucru F0recast a afisat mesajul ca respectivul telefon are bootrom nou si nu poate fi jailbroken complet.

Din pacate eu personal nu sunt 100% sigur ca a fost conectat telefonul din imagini la PC si nu altul, oricum se vede spre sfarsit ca telefonul intra direct in Recovery Mode ceea ce e imposibil si iese tot direct din Recovery Mode ceea ce din nou e imposibil. – Dupa cum am observat din noul video pentru iDongle de aici, situatiile acestea 2 sunt total posibile, deci nu constituie un motiv pentru a nega autenticitatea dispozitivului.

Ca ar fi sau nu adevarat e una, dar e cineva interesat sa isi cumpere un dongle?