redsn0w 0.9.5 pentru iPhone OS 4.0 disponibil

Astazi MuscleNerd a lansat prima solutie de jailbreak pentru iPhone OS 4.0 beta 1 insa din pacate aceasta solutie este disponibila DOAR pentru posesorii de iPhone 3G si functioneaza DOAR pe Mac OSX, de altfel doar de pe Mac se poate face update la iPhone OS 4.0.

Solutia este redsn0w 0.9.5 beta, exte deocamdata experimentala si MuscleNerd o recomanda DOAR developerilor care au cunostinte avansate despre iPhone OS, nu este un jailbreak pentru utilizatorii normali. Totodata NU faceti update la iPhone OS 4.0 daca NU aveti trecut UDID-ul in cotul unui developer pentru ca NU va functiona.

Solutia aceasta NU face jailbreak pentru firmware 3.1.3 asa ca nu intrebati, nu exista nici alte date despre disponibilitatea jailbreak-ului pentru firmware 3.1.3 insa presupun ca solutia este gata de lansare din moment ce acest jailbreak a fost facut disponibil.

redsn0w 0.9.5 poate fi downloadat de aici : [download id=”40″]

UPDATE : Procesul de jailbreak este identic cu cel pentru redsn0w 0.9.4 singura deosebire fiind ca trebuie sa selectati firmware-ul OS 4 pentru a face jailbreak-ul.