Avertisment : salvati SHSH-uri pentru firmware 3.1.3!

Maine iOS 4.0 va fi disponibil oficial prin iTunes pentru toata lumea iar serverele Apple vor semna fisiere SHSH doar pentru iOS 4.0 asa ca acesta este ultimul avertisment pentru a va salva SHSH-urile pentru firmware 3.1.3. Daca aveti Cydia instalata atunci cel mai probabil aveti si SHSH pentru firmware 3.1.3 salvat, iar pentru a verifica daca aveti tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la internet, deschideti Cydia si pe prima pagina din Cydia ar trebui sa gasiti scris sus cu verde : This Device has SHSHs on fine for iPhone OS : 3.1.3.

Daca deschideti Cydia si nu gasiti mesajul respectiv atunci puteti salva SHSH-ul pentru telefonul vostru folosind utilitarul AutoSHSH iar un tutorial care va invata cum sa salvati SHSH-uri gasiti aici.

Fisierele SHSH trebuie salvate DOAR pentru iPhone 3GS si iPod Touch 2G/3G cu bootrom nou. Toate iPhone 3GS-urile trebuie sa aiba SHSH-uri salvate indiferent de bootrom, situatia e identica si pentru iPod Touch 3G. Pentru iPod Touch 2G salvarea SHSH-urilor este necesara doar pentru cele cu bootrom nou iar daca nu stiti ce bootrom are telefonul vostru puteti folosi programul acesta pentru a afla.