pwned4life – un soft de jailbreak/decodare pentru orice iDevice de la geohot

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0NValNoW5Rc[/youtube]
geohot se plimba prin Europa zilele acestea pentru a fi prezent la cateva intalniri ale hackerilor care fac programe de jailbreak/decodare pentru iDevices iar video-ul de mai sus a fost filmat aseara la Paris unde gehot a participat la Nuit du hack : Noaptea hacking-ului(more or less) unde a dezvaluit cateva detalii picante despre iDevices. Conform lui geohot orice iPad/iPhone/iPod Touch care un exploit nefolosit in el iar geohot a folosit cate un exploit diferit pentru fiecare solutie de jailbreak/decodare a sa si probabil o va face in continuare cu viitoarele modele de iPhone.
In cadrul intalnirii de aseara geohot a spus ca va lucra la o solutie de jailbreak/decodare, numita pwned4life, pentru iPhone 4(in special) imediat ce acesta va fi disponibil deci exista sanse foarte mari ca acesta solutie sa apara undeva pe luna viitoare daca geohot se va tine de cuvant. Defapt tot ce trebuie sa faca e sa se tina de cuvant pentru ca daca isi pune mintea la contributie poate face orice pentru comunitatea iPhone!

“There is also, I hinted to this a couple times, an unreleased exploit in every iPhone, iPad, and iPod touch in the bootrom to get code execution. And you know if I ever do another jailbreak, that’s the exploit I have. If you’ve seen I posted like a picture of 4.0 jailbroken. I posted my iPad jailbroken. All before Spirit was released. And I used like a completely different set of exploits which maybe when iPhone 4 comes out will be out.”