Atentie: iOS 4.0.1 ar putea fi disponibil luni

Apple considera ca problemele cu semnalul sunt legate de o proasta calibrare a software-ului pentru baseband din noul iOS 4.0 asa ca pe forumurile de discutie ale Apple cativa tehnicieni au confirmat ca exista in lucru o versiune 4.0.1 a iOS care va fi disponibila sptamana viitoare, cel mai probabil luni. Telefoanele in general afiseaza cu aproximatie informatiile despre semnal/baterie/etc iar iOS 4.0 se pare ca afiseaza cele mai proaste informatii de pana acum asa ca Apple a decis ca totul poiate fi rezolvat cu un software update.

Curios este faptul ca in versiunile beta ale iOS 4.0 nu au existat astfel de probleme, nimeni nu a raportat absolut nimic, totul functiona ok insa ca prin minune odata cu lansarea iOS 4.0 exista probleme cu calibrarea baseband-ului desi este software-ul baseband este identic cu cel din versiunile beta. So eu consider ca Apple a lasat aceasta mica defectiune pentru a “scoate” exploit-urile de baseband la suprafata si acum va lansa un software actualizat care face si un update la baseband si probabil va impiedica folosirea ultrasn0w cu noul bseband.

Cand apare iOS 4.0.1 va rog sa NU IL INSTALATI daca aveti nevoie de jailbreak si decodare pana nu aflati informatii de la mine ca totul este 100% sigur! Daca va apucati sa il isntalati inainte sa verificati daca totul e in regula s-ar putea sa va treziti ca nu mai puteti face jailbreak/decodare telefonului vostru pentru o perioada foarte lunga de timp deoarece ma indoiesc ca Dev Team sau oricine altcineva va mai scoate un soft de decodare acum.