Tutorial : Cum sa instalezi Android 2.2 Froyo pe iPhone 3G

iPhoDroid R12, cea mai noua versiune a aplicatiei care instaleaza Android pe iPhone-ul vostru, este disponibila pentru download incepand de astazi. Aceasta noua versiune va da posibilitatea de a instala Android 2.2 Froyo pe iPhone 3G, insa din pacate aplicatia poate fi folosita doar de pe Mac OSX si Linux. Iata ce aduce nou versiunea r12 :

  • Posibilitatea de a instala Android 2.2 Froyo;
  • Modificari ale interfatei grafice a aplicatiei;
  • Suport pentru iOS 4.0;
  • Nu mai foloseste partitia de sistem pentru instalare.

Acest tutorial este doar pentru cei cu Mac OSX si o retea WiFi in casa, OpenSSH instalat in telefon si cel mai important un iPhone 3G jailbroken altfel nu va functiona absolut nimic.

Pasul 1

Downloadati iPhoDroid R12 de aici : Mac OSX.

Pasul 2

Telefonul trebuie conectat la o retea WiFi, daca nu aveti o retea WiFi atunci nu puteti continua tutorialul. Dupa ce ati conectat telefonul la reteaua WiFi salvati adresa IP a acestuia din : Settngs>WiFi>Numele retelei voastre> primul camp.

Pasul 3

Introduceti telefonul in Recovery Mode, tutorial pentru asta aveti aici, apoi deschideti aplicatia iPhoDroid pe Mac.

Pasul 4

Selectati optiunea de a instala Androud 2.2 Froyo si introduceti parola de administrator a Mac-ului vostru.

Pasul 5

Introduceti adresa IP a telefonului vostru salvata in pasul 2 si apasati “Next” pentru a continua.

Pasul 6

Acum telefonul va incepe un proces de 15 pasi pentru a instala Android 2.2 Froyo pe telefonul vostru. Pentru fiecare pas exista o anumita perioada de timp afisata, daca telefonul sta prea mult timp la un anumit pas atunci trebuie sa reluati procesul de la inceput.

Pasul 7

Dupa ce va termina cei 15 pasi aveti Android Froyo 2.2 instalat iar aplicatia va va intreba daca veti OpeniBoot instalat. Daca nu ati avut Android instalat anterior pe telefon atunci selectati “No” si apasati “Next”.

Pasul 8

Aplicatia va va intreba daca doriti sa faceti un back-up al NOR-ului, recomandarea mea este sa acceptati.

Pasul 9

Aplicatia va va cere sa introduceti telefonul in “Scroll Mode”, practi acest “Scroll Mode” este Recovery Mode normal asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa tineti apasate butoanele Home + Sleep pana niste linii de cod aparand pe ecran, atunci le dati drumul.

Dupa terminarea acestui proces Android 2.2 Froyo si OpeniBoot vor fi instalate in telefonul vostru.