S-a terminat exclusivitatea Orange privind comercializarea iPhone 4 in Romania?

Clientii Corporate Vodafone Romania au primit zilele acestea notificari prin care au fost anuntati ca pot achizitiona terminalul iPhone 3GS prin intermediul operatorului la prelungire de abonament sau abonament nou. Astazi au aparut si informatii privind preturile insa conform Ziarului Financiar Orange sustine ca in momentul de fata e singurul operator care comercializeaza oficial iPhone 3GS in Romania.

Reprezentanţii Orange România spun, pe de altă parte, că relaţia companiei cu Apple nu s-a schimbat. “Orange e singurul operator care comercializează oficial iPhone în România”, au precizat pentru ZF reprezentanţii operatorului.

Orange sustine ca inca are exclusivitate pentru iPhone iar angajatii din call-centerele Vodafone spun ca iPhone-ul nu exista oficial in oferta celor de la Vodafone. Sa fi facut Vodafone aceasta miscare cu iPhone 3GS doar pentru a-si satisface o parte din clientii nemultumiti de faptul ca operatorul nu are iPhone in oferta? Sa vanda Vodafone iPhone la negru? Greu de spus, insa Ziarul Financiar sustine ca Vodafone ar putea anunta maine lansarea oficiala a iPhone 3GS in Romania.

Inca un lucru important de mentionat, in e-mailul trimis de Vodafone clientilor sai este specificat faptul ca iPhone 4 nu este inca in oferta lor si nu exista informatii cand va fi, dar operatorul nu spune ca nu il va avea vreodata in oferta deci portita e deschisa si spre o posibila comercializare a terminalului iPhone 4.