Video: Google Goggles disponibil pentru iDevices

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ezc108DTaug[/youtube]

Google a lansat in sfarsit versiunea pentru iOS a celebrei aplicatii Google Goggles care ne permite sa aflam informatii despre anumite obiecte doar prin simpla fotografiere a acestora. Google Goggles a fost initial lansta pentru Android(si era normal ca Google sa faca asta), insa iata ca acum aplicatia a devenit disponibila si pentru iDevices dar nu va fi o aplicatie in sine ci e vorba despre implementarea Google Goggles in aplicatia Google Mobile App din AppStore.  Google Goggles analizeaza informatiile din pozele facute de voi si in functie de elementele recunoscute va cauta pe Google informatii despre ele si vi le va afisa direct in aplicatie. Privind la clipul video de mai sus puteti observa ca puteti cauta informatii despre orice fel de obiecte : de la o cladire pana la o simpla carte, iar eu cred ca Google Goggles va deveni in curand o aplicatie necesara pentru orice persoana care va dori sa fie informata in legatura cu tot ce se afla in mediul inconjurator.

Computer vision is a hard problem and Google Goggles is still a Labs product. It works well for things such as landmarks, logos and the covers of books, DVDs and games. However, it doesn’t yet work for some things you might want to try like animals, plants or food.

Google Mobile App with Google Goggles is now available in the Apple App Store. Just search for “Google Mobile App” and download the latest version – it’s free. It will gradually be appearing in all App Stores around the world starting from today.

Dupa cum am spus mai sus, serviciul Google Goggles este disponibil numai prin intermediul aplicatiei Google Mobile App pe care o puteti descarca de aici.

9 COMENTARII

  1. @B06DAN era o gluma faza cu ochelarii 3d…goggles = ochelari ..gen utilizand programul google goggles e ca si cum ai avea niste ochelari speciali care iti dau informatii despre ceea ce vezi/pozezi.

  2. trebuie sa intri la setari si in Google Goggle si sa il porneti de acolo, dupaia la cautati sus in dreapta este o iconita;)