Noutati despre aplicatia TV Live de la Orange

Asa cum v-am promis am cateva noutati in legatura cu aplicatia TV Live lansata de Orange acum 2 zile in AppStore. In primul rand va anunt, ce stiati deja, ca aplicatia nu functioneaza decat cu o conexiune de date a Orange Romania, adica nu va merge prin Wi-Fi(daca respectiva conexiune nu e facuta prin Orange) si nu va functiona de pe reteaua de telefonie mobila a altui operator roman/strain. In al doilea rand, Orange a prelungit perioada promotionala, in care putem viziona posturile gratuit, pana pe 31 ianuarie, adica 30 de zile in plus in care putem folosi aplicatia fara nici un cost(exceptand traficul de date). In al treilea rand, dupa terminarea perioadei promotionale e posibil sa fie necesara activarea unei optiuni sau plata unei anumite sume pentru a vedea acele posturi – aceasta din urma informatie este neoficiala.

Cam atat deocamdata, nu uitati ca aplicatia este destinata exclusiv clientilor Orange Romania si o veti gasi doar in AppStore-ul romanesc. Detalii despre posibilele preturi pentru a putea folosi aplicatia si dupa 31 ianuarie probabil voi avea anul viitor.

Va reamintesc faptul ca 10 secunde de streaming live echivaleaza cu 400KB de trafic consumati asa ca aveti foarte mare grija cu traficul disponibil in abonament!

Pretul initial:
Numele:
TV live de la Orange

Gratuit





Developer: Orange Romania S.A.
Categoria: Entertainment


Descriere: TV live de la Orange

Cu aplicatia gratuita TV live de la Orange poi urmri direct pe mobil emisiunile preferate de la 12 posturi. n plus, ai acces la 6 posturi de radio i poi citi programul TV.
———…