Video: iPhone 4 amanat datorita un probleme grave cu flash LED-ul?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gcgLoAxiu3s[/youtube]

Am auzit destule povesti privitoare la motivele pentru care Apple a ales sa amane in mod repetat lansarea modelului alb al terminalului iPhone 4, insa de aceasta data avem demonstrata o problema destul de grava care aparent se manifesta doar la terminalele albe. Un site din Germania sustine ca a reusit sa obtina componente folosite in fabricarea modelului alb al terminalului iPhone 4 si le-a folosit pentru a transforma un iPhone 4 negru intr-unul alb. Dupa aceasta transformare respectivul site sutine ca, dupa cum puteti vedea si din clipul video, toate filmele/pozele facute sunt afectate de folosirea flash LED-ului. Observati ca atunci cand flash LED-ul este pornit imaginea este suprasaturata si practic camera devine nefolositoare.

In weekend au aparut 2 informatii privitoare la iPhone 4 alb: una in care va spuneam despre un articol scris de un ziar din Seattle care indica faptul ca Apple testeaza terminale iPhone 4 albe in Europa, terminale care au problema cu semnalul rezolvata si care vor fi disponibile pentru achizitie din februarie. Cea de-a doua stire privea materiale promotionale aparute in magazinele Apple, materiale care indicau ca modelul al al iPhone 4 va fi disponibil din primavara in magazine.

Revenind la problema de astazi, imi vine greu sa cred ca aceasta problema cu flash-ul a fost descoperita abia acum avand in vedere ca exista atat de multe persoane care au modificat carcasa terminalului iPhone 4, inclusiv un roman de-al nostru. Am impresia ca site-ul din Germania cauta doar publicitate si nimic mai mult mai ales ca in timpul filmatii nu arata in nici un moment spatele terminalului.