comex ar putea lansa solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 inaintea lansarii iOS 4.3

Dupa lansarea noii versiuni a iPhone 4, un site din Italia l-a contactat pe comex pentru a-l intreba daca intentioneaza sa scoata solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 inaintea lansarii iOS 4.2.5/4.3. comex a spus ca nu va astepta o luna pentru a lansa noua solutie de untethered jailbreak, deci este posibil sa o vedem disponibila in cursul acestei luni, cu cat mai repede cu atat mai bine. iOS 4.2.5 ar putea fi disponibil inainte de 3 februarie insa iOS 4.3 nu are nici macar o data probabila pentru lansare deci nu se stie cand il vom avea, totodata nu se stie daca iOS 4.2.5 va functiona pe iPhone-urile GSM.

Pe 3 ianuarie comex declara pentru acelasi site ca lansarea noii solutii de untethered jailbreak depinde de lansarea iOS 4.3, deci intr-o saptamana comex s-a intors la 180 de grade si declara alte lucruri. Peste o saptamana comex s-ar putea sa se razgandeasca si sa spuna ca nu mai scoate solutia de unethered jailbreak pentru ca, Chronic Dev Team o va scoate pe a lor si nu are rost sa strice un exploit degeaba. So, totul este neclar, ca de obicei.

9 COMENTARII

  1. Daca imi aduc eu bine aminte fara comex greenpois0n si limera1n ar fi fost tethered jailbreak. Tot comex e in spatele jailbreakme.com care a fost cel mai cool jailbreak. Le datorati cu totii multumiri acestor oameni, tot ce fac ei fac gratis, voi ce faceti pentru ei, ati donat vreodata ? Nuuu, noi doar asteptam jailbreak gratis din prima zi si aplicatii piratate, deh suntem romani.

  2. Răspunsul e confuz, a spus că o lună e un timp lung de așteptare, deci se poate interpreta că nu va aștepta atât, pe de altă parte se poate interpreta că ne anunță cu regret că vom mai avea de așteptat, drept consecință, încă o lună.

    Cred că putem aștepta până ne crește barba la pământ și tot degeaba.

  3. Ce draq tot ascultati si stati după un copil ? Prosti sunteți ca faceți asta ! Dacă aveți nevoie de decodare …cheltuiți 100 euro si gata ! Aveți nevoie de jailbreak ? Pentru ce ? Tweek-uri si teme care își aveau rostu pentru 2g ?:)))….Nu vedeți ce terminati sunt astia ! I-am dat un tweet lu bashin asta si auzi la el : se simte amenințat si sunat pe telefonul lui personal ! Da boule …ar trebui sa fi bătut ! 😉

  4. @DJ Cultus

    Îţi dau ţie €150, îmi poţi debloca iPhour-ul de pe AT&T ?!
    Fii puţin mai rezervat cu sfaturile gen : “cheltuiți 100 euro si gata”… posibilităţi financiare sunt … tehnice mai puţin …
    😉