iPhone mini cu voice navigation si cu ecran pozitionat diferit

Aseara am scris un articol in care va detaliam cateva informatii obtinute de Wall Street Journal despre noul iPhone mini dar si despre cateva schimbari ce au legatura cu serviciul MobileMe. In cursul noptii publicatia si-a actualizat articolul incluzand cateva informatii noi legate exclusiv despre noul dispozitiv. Conform acestora, noul iPhone va fi mai usor decat actualul model, va avea un ecran ce se va intinde de la o margine la alta a carcasei (edge to edge screen), va avea o interfata touchscreen, o tastatura virtuala si voice navigation. Singurele elemente de noutate se refera la pozitionarea ecranului si la sistemul de navigare vocala care cel mai probabil va fi implementat in aplicatia Maps.

The person who saw the prototype of the new iPhone said the device was significantly lighter than the iPhone 4 and had an edge-to-edge screen that could be manipulated by touch, as well as a virtual keyboard and voice-based navigation. The person said Apple, based in Cupertino, Calif., also plans to upgrade the iPhone 4.

Publicatia sustine ca si terminalul iPhone 4 va avea parte de un upgrade hardware dar aici ne referim cel mai probabil la iPhone 5 care va fi lansat in vara acestui an. Apple are planuri mari insa ramane de vazut cum se va descurca in a produce indeajuns de multe terminale pentru a satisface, cererea de pe piata. Exista sansa ca Apple sa produca un model de terminale in cantitati mai mari in defavoarea celuilalt si probabil aceste iPhone mini vor fi disponibile in cantitati limitate la inceput.